Voorstelling 2017

Om ons beter te kunnen horen, voorzien we vanaf dit jaar ook een ringleidingssysteem tijdens onze voorstellingen. Met dit systeem kunnen mensen met gehoorproblemen en/of hoorapparaten mee genieten alsof ze tussen de spelers staan. (indien u hiervan gebruik wil maken, gelieve dit te melden bij uw reservatie) Druk op 'lees verder' voor info over de voorstelling van 2017...

We hadden het reeds aangekondigd dat we een mooi werk in petto hebben voor 2017.
Onze keuze is dit jaar gevallen op een komische thriller van Belgische makelij: Het Wittebroodslijk van Paul Coppens en Guy Didelez.
Een meevaller is dat dit werk nu net dit jaar herzien werd. Het spreekt dan ook voor zich dat LiDo de primeur van de herziene versie 2017 ten tonele zal brengen.
Een tijd geleden deden wij ook een oproep voor een mannelijke kandidaat speler en ook dat heeft zijn vruchten afgeworpen; met trots kunnen wij u melden dat Bert Baeken van Waanrode mee zal werken als acteur aan onze voorstelling in december 2017.
Op gebied van regisseur hadden we minder goed nieuws; de voorziene regisseur Karel Tosseyn viel onverwachts ziek. (We wensen Karel alvast veel beterschap en kijken al uit naar een volgende samenwerking)
Een zoektocht naar een vervangende regisseur bracht ons bij een oude bekende voor LiDo; Annelies Smeyers. We zijn Annelies zeer dankbaar om deze productie voor ons op te pikken en er haar talenten in te steken.
De cast voor dit jaar: Kato Cauwberghs, Stefan Pittevils, Stefaan Sneyers, Bert Baeken, Vanessa Lefevre, Leen Van Winkel, Claire Frickx, Gery Bilsen, Nele Daenen.
De regie assistentie ligt zoals elk jaar weer in handen van Maria Van de Wouwer.
Noteer alvast 08, 09, 14, 15 en 16 december in uw agenda, we gaan er een lap op geven....