Toneel voorstelling 2018

Trailer: https://drive.google.com/file/d/1x4H2z695Q9paoLeDknvWQS9ZJrfJvaPW/view?u...
In onze ondertussen bekende stijl brengen wij een hilarische komedie van formaat!
“PAK DE POEN” van Ray Cooney in een bewerking Dirk Van Vooren.
Even al een voorsmaakje:
Alain De Vlieger, een brave kantoorbediende, komt op een dag thuis met een verkeerde koffer.
Bij nader inzien had hij het niet beter kunnen treffen, want hij is op slag miljonair. In plaats van een halve pistolet met choco zit er 10 miljoen euro in… “in briefjes van 500 met een rekkertje er rond…”!
Alain wil meteen vertrekken naar betere oorden en zijn oude leventje van hard werken inruilen voor niets doen in de zon.
Zijn vrouw Sylvie is wat minder enthousiast over zijn wilde plannen. Ze vraagt zich af waar het geld vandaan komt. Trouwens ze kunnen die avond niet weg want het is Alain zijn verjaardag en er komen vrienden eten. Verder is het een af en aan lopen van enkele politie-inspecteurs, op zoek naar een perverse cafébezoeker en drugsgeld. Ook een overijverige taxichauffeur en de eigenaar van het koffertje maken de situatie er niet makkelijker op!
Dit gegeven is voer voor knotsgekke toestanden ten huize De Vlieger.
Deze hilarische komedie is echt tempowerk, een echte topkomedie op kruissnelheid gekruid met dolkomische situaties en veel verwikkelingen, …. De ene situatie vliegt door in de andere. Een pareltje van de bovenste plank. Kortom alle elementen die nodig zijn om een toneelliefhebber een aangename en ontspannende avond te bezorgen.
Voeg daaraantoe; Een uiterst gedreven en enthousiaste groep van spelers, technici, decorbouwers, bestuur en andere medewerkers.
U heeft het al begrepen, Toneelgezelschap LiDo Waanrode zit weer klaar om er een onvergetelijke productie van te maken.
De regie van dit meesterwerk is in handen van Maarten Nys, regie assistente is Maria Van De Wouwer.
Op de planken vinden we: Vanessa Lefevre, Stefan Pittevils, Marc Pieraerts, Stefan Sneyers, Leen Van Winkel, Gery Bilsen, Bert Baeken en Nele Daenen.

Wanneer: 7, 8, 13, 14 en 15 december 2018 telkens om 20u. in Den Hoek in Kortenaken. (zie menu plaatsbeschrijving op deze site)

Reserveer tijdig uw kaarten, dit kan:
• Telefonisch op 0486/71.13.58 > van ma tot vrij van 18 tot 20u en zaterdag 14 tot 17u
• Via e-mail: toneel.lido@gmail.com
• Via onze website: http://www.toneelwaanrode.be/Reservaties
• Bij onze spelers of bestuursleden.

Wij wensen u nu reeds een aangename avond met “PAK DE POEN”.